Bemutatkozás

Rólunk

2014-ben nagyot álmodtunk, a festői szépségű Nemesbükön vettük meg 1 hektáros telkünket. Nemesbük Hévíztől csupán 6 km távolságra van, mégis megőrizte páratlan békéjét, harmóniáját a természettel. Háborítatlan.

2015 nyarán, a férj, a feleség és a kutyák beköltöztek végre meseszép új otthonukba. Azóta, a mai napig folyamatos szorgos üzemmódban szépítjük a portánkat. Fákat ültetünk, bokrokat, virágokat. Megtanultunk oszlopokat fúrni a földbe-, kerítést építeni-, lóbeállót tervezgetni-, traktorral füvet nyírni-, palántázni- és még oly sok mindent, ami a mindennapi életünk részévé vált.

Sok sok munka, türelem, kitartás eredményeként ma már van egy olyan rendezett portánk, amit másoknak is szívesen megmutatunk.

Biztosítani tudjuk a passzív- és az aktív kikapcsolódás lehetőségét is. Ha valaki csak a természet közelségét szeretné élvezni egy jó könyv társaságában, szeretettel várjuk. Ha itt kezdenéd jógával a napod, miközben az őzikék a kerítésig jönnek, gyere, itt megteheted.

Ha a családoddal inkább az aktív kikapcsolódást részesíted előnyben, itt vannak aprócska lovaink, akik pont Rátok várnak. Családtagként élnek velünk ők is: Lucifer, Gringo, Merengő Merész, Pufi és Goldy.

A lehetőségek száma végtelen...

Szeretettel várunk!

Pokorádi Judit és Pokorádi Sándor